Motorrijders hebben voorkeur voor Conti banden

Motorrijders hebben voorkeur voor Conti banden

Motorrijders hebben de voorkeur voor motorbanden van Continental. Dit blijkt uit marktonderzoek van Europa’s grootste online bandenleverancier MotorradreifenDirekt.de, zo meldt Continental.
Eerste plaats
Uit het marktonderzoek blijkt dat Continental in Europa drie keer eindigde op de eerste plaats als populairste bandenmerk voor motoren, drie keer op de tweede plaats en een keer op de derde plaats. De ContiTrailAttack 3, TKC 70 en ContiScoot in Europa eindigde op de eerste plaats in de categorieen “Enduro Street”, “Enduro On/Off” en “Scooter”. Op de tweede plaats eindigde de ContiRaceAttack 2 Racing, de ContiSportAttack 4 Hypersport en de ContiRoadAttack 3 Touring. De ContiTour voor “Chopper/Cruiser” eindigde als derde.
Duitsland
Verder kwam uit het marktonderzoek dat de resultaten in Duitsland nog beter dan zinj dan die in gejheel Europa. Continental eindigde met haar motorbanden zes keer bovenop het podium. De winnende banden van Continental waren hierbij de Racing: ContiRaceAttack 2, de Racing Street: ContiRaceAttack 2 Street, de Hypersport: ContiSportAttack 4, de Touring: ContiRoadAttack 3, de Enduro Street: ContiTrailAttack 3 en de Enduro On/Off: TKC 70 Rocks. (Foto: Continental)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.