Motorcoureur Rossi opnieuw bandenadviseur Bridgestone

Motorcoureur Rossi opnieuw bandenadviseur Bridgestone

De negenvoudige wereldkampioen Valentino Rossi heeft zijn overeenkomst met Bridgestone Europe verlengd. Dat betekent dat hij bij Bridgestone betrokken blijft als adviseur bij de ontwikkeling van motorbanden.
Net als ook bij de vorige overeenkomst zullen Rossi en Bridgestone samenwerken met het promoten van de passie van motorrijden, daarbij gebruik makend van het Bridgestone track to street concept. Rossi zal hierin optreden als een professionele rijder, zonder zijn motoGP team en sponsors. “Ik heb met Bridgestone vele jaren in de MotoGP gewerkt en ben altijd gefascineerd geweest door hun professionaliteit en de kwaliteit van hun producten. Het voortzetten van deze overeenkomst geeft me een fantastische mogelijkheid om bij te dragen aan de nieuwe Bridgestone motorbanden.”
Onderdeel van zijn rol is het geven van evaluaties en meningen over de prestaties van Bridgestone motorbanden, vooral in de sport en de racerij. Bridgestone zal deze input gebruiken bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.