Molcon breidt Truck programma uit met Nokian banden

Molcon breidt Truck programma uit met Nokian banden

Molcon Interwheels breidt haar Truck programma uit met de nieuwe E-Tuck serie van Nokian Tyres.
(Middel)lange afstanden
De Nokian E-Truck serie all-season vrachtauto- en busbanden is geoptimaliseerd voor lange en middellange afstanden in normale weersomstandigheden. De banden beschikken over een speciaal rubbermengsel voor all-season gebruik. Het groefpatroon maakt een lage rolweerstand mogelijk en zuinige en ecologische kilometers.
Nokian levert voor het bandenmanagement van de nieuwe serie ook de materialen voor het opnieuw aanbrengen van een loopvlak.
Hele jaar
De Nokian E-Truck Steer is ontworpen voor gebruik het hele jaar op stuurassen voor de lange en middellange afstand. De nieuwe zigzagvormige groeven voorkomen het vastraken van steentjes. Het Spiral Sipe System zorgt voor grip op alle wegen.
De Nokian E-Truck Drive is een all-season stuurasband voor lange en middellange afstanden. Ze hebben een blokpatroon en loopvlakontwerp met een open centrum voor goede tractie.
De Nokian E-Truck Trailer is bestemd voor veeleisend trailergebruik het hele jaar. Ze hebben robuuste schouders en gelijkmatige slijtagepatroon met zigzagvormige groeven.
“Met de Nokian E-Truck serie willen we een nieuw alternatief op de Europese markt brengen”, zegt Teppo Siltanen, Product Manager bij Nokian Heavy Tyres. “Dit zijn hoge kwaliteit banden gemaakt in Europa die breed beschikbaar worden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.