Michelin upgrade Michelin Track Connect

Michelin upgrade Michelin Track Connect

Michelin werkt aan het upgraden van de Michelin Track Connect connected bandenoplossing app, zodat deze breder kan worden ingezet. Dit laat de bandenproducent weten.
App
De app is nu beschikbaar in 3 versies. De vrijetijds versie is voor iedereen toegankelijk en kan ongeacht de banden worden gebruikt. De Expert-versie is bedoeld voor eigenaren van sportauto’s op het circuit voor het optimaliseren van hun prestaties. De motorsportmodus is bedoeld voor rallyrijders. Deze oplossing is aanwezig als originele uitrusting op de nieuwste Renault Clio Rally. De Expert en Motorsport-versies vereisen het gebruik van een Michelin Track Connect-set en moeten worden gecombineerd met het gebruik van Michelin banden.
Bandencontrole
Michelin lanceerde in maart 2018 voor het eerst zijn Michelin Track Connect-connected bandenoplossing. Deze werkt als een virtuele bandeningenieur, analyseert voortdurend de bandenspanning en geeft de bestuurder advies en aanbevelingen over bandenbeheer. Hij bestaat uit sensoren die zijn gemonteerd in Michelin banden. Verder bestaat de Connect uit een aansluitdoos en een app.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.