Michelin steunt Suntour cross country team

Michelin steunt Suntour cross country team

 

Team BH Suntour
Team BH Suntour

Michelin ondertekende een contract met fietsproducent BH en met het cross country team BH–Sr Suntour-KMC. Tot dit team behoren onder andere Julie Bresset (winnaar van de gouden medaille op de Olympische Spelen in Londen), Maxime Marotte en Stéphane Tempier.
Beide partijen willen samen nieuwe high-performance mountainbikebanden ontwikkelen en op de markt brengen. Gérard Martin, Directeur Fietsbanden van de Michelin Groep ziet als voordeel dat de banden kunnen worden getest  onder de meest extreme omstandigheden en daarbij profiteren van de ervaringen van de mountainbikers: “We beogen de best presterende banden ter wereld op de markt te brengen om steeds beter te kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten.”
Het partnership betreft zowel de uitrusting van het team voor het seizoen 2013 als de levering van mountainbikebanden voor de eerste montage. “We zijn altijd op zoek naar het beste voor onze rijders” verduidelijkt Team Manager Pierre Lebreton. “Onze nieuwe partner begeleidt ons bij het zoeken van innovatieve oplossingen; niet alleen voor het team, maar ook voor alle mountainbikers.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.