Michelin start bandentest actie voor transporteurs

Michelin start bandentest actie voor transporteurs

Onder de titel Energise the Road met Michelin’ is Michelin een bandentest actie gestart voor de nieuwe Michelin X Line Energy 80 & 65 serie.
Social media
Ter introductie-schakelt Michelin de sociale netwerken in voor de bandentest onder echte gebruiksomstandigheden. Lange afstand transporteurs in België, Nederland, Duitsland, Polen, Frankrijk en Spanje kunnen bandentester, ofwel Energy Driver, worden voor Michelin. “Een “Energy Driver” is een professionele rijder die gevoelig is voor brandstofbesparing, verbonden is met de sociale netwerken en zin heeft om eigen ervaringen te delen binnen de transportcommunity”, aldus Michelin.
Energy driver
Aan de hand van een online in te vullen vragenformulier selecteert een jury één “Energy Driver” per land. Elke “Energy Driver” ontvangt, zowel voor het trekkend voertuig als het getrokken materieel, gratis een complete set nieuwe Michelin X Line Energy banden. Zij worden uitgenodigd voor een VIP-dag op het hoofdkantoor van Michelin in Clermont-Ferrand. Daar leren ze alles over de band en zijn bijdrage aan brandstofbesparing.
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.