Michelin opent inschrijving Movin’On Startup Challenge

Michelin heeft de inschrijving voor de Movin’On Startup Challenge geopend. Bedrijven met een innovatieve oplossing voor duurzame mobiliteit kunnen zich tot 1 maart 2020 inschrijven.
40 deelnemers
De Movin’On Startup Challenge is opgezet voor iedereen die met een innovatieve oplossing wil bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame mobiliteit. Uit de inschrijvingen voor deze 4e editie worden 40 bedrijven geselecteerd om mee te doen aan de 2020-editie van de wereldwijde Movin’On Top over duurzame mobiliteit die door Michelin is opgezet en geïnspireerd. Om in aanmerking te komen moeten de door de startups ontwikkelde innovaties concrete oplossingen bieden voor een nieuwe, 100 % duurzame mobiliteit, die de maatschappij verbetert een de planeet beschermt.
Montreal
De 40 geselecteerde bedrijven krijgen de kans om mee te doen aan de Movin’On Top die op 3, 4 een 5 juni 2020 zal worden gehouden in Montreal (Canada) bij de McGill Universiteit. Gedurende drie dagen kunnen de geselecteerde startups hun innovatieve oplossingen presenteren aan de decisionmakers op het gebied van duurzame mobiliteit. Dit zijn 5.000 aanwezigen op de Top: grote bedrijven, lokale overheden en steden1, academici, en internationale organisaties uit de hele wereld.
Movin’On, opgezet en geïnspireerd door Michelin, is de grootste wereldwijde community die concrete oplossingen ontwikkelt om de uitdagingen rond duurzame mobiliteit op te pakken. (Bron: Michelin)
Bedrijven kunnen zich hier inschrijven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.