Michelin ontvangt eerste prijs voor Technologische Innovatie

Michelin ontvangt eerste prijs voor Technologische Innovatie

Michelin heeft de eerste prijs voor Technologische Innovatie in klantenservice van de Reed Business Information (RBI) groep gekregen. Deze prijs is toegekend aan de Michelin CerexBib band, als meest innoverend product van het jaar in de categorie “landbouwbanden”.
De prijsuitreiking vond plaats bij de stichting Carlos de Amberes in Madrid, tijdens een ceremonie waarbij zo’n honderd personen uit de wereld van klantenservices aanwezig waren. De onderscheiding werd uitgereikt aan José Alberto Ancín, Productiemanager van de Michelin-fabriek van Valladolid (landbouwproductie).
De stemmen voor de Michelin CerexBib waren uitgebracht via het internet en door een jury van specialisten uit de sector. Zij kozen voor Michelin vanwege de buitengewone prestatie die de Michelin Ultraflex technologie aan de band geeft. Deze technologie is bodemvriendelijk, vermindert bedrijfskosten het hele jaar door en maakt het mogelijk banden te ontwikkelen die aanzienlijk bijdragen aan de verbetering van de productiviteit en de rentabiliteit van landbouwbedrijven. Deze voordelen zijn te danken aan een vermindering van bodemverdichting na voorbijgang van de landbouwmachines, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur van de banden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.