Michelin OE op Chevrolet Corvette Stingray convertible

Michelin OE op Chevrolet Corvette Stingray convertible

 

Chevrolet Corvette Stingray
Chevrolet Corvette Stingray

Michelin wordt OE geleverd op de nieuwe Chevrolet Stingray convertible, model 2014, die werd geïntroduceerd op de Autosalon van Geneve.
Al tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in januari 2013 maakt Michelin bekend voor de eerste keer de de exclusieve OE-leverancier te zijn voor de Chevrolet Corevette Stingray modellen. De convertible gebruikt hetzelfde chassis en dezelfde standaard banden als de coupé, de Michelin Pilot Super Sport ZP banden. Dit zijn ultra-high-performance banden, ontwikkeld special voor de Corevette.
Volgens Michelin is het een behoorlijke prestatie dat Michelin is geselecteerd als exclusieve montage op de Corvette Stingray. De bandenproducent werd ook al als OE geleverd op de 2009 Corvette ZR1 and 2011 Corvette Z06. ”De band is speciaal ontwikkeld voor de Stingray, zowel voor gebruik op het circuit als op de weg”, aldus  John Moloney, vice president original equipment marketing bij Michelin North America. “De Michelin Pilot Super Sport ZP laat Michelin’s betrokkenheid zien bij innovatie. Het bewijs is de prestatie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.