Michelin lanceert ONCall hulpdienst voor bandenpech

Michelin lanceert ONCall hulpdienst voor bandenpech

Michelin ONCallMichelin lanceert Michelin ONCall, een nieuwe hulpdienst voor bandenpech. Dit is de opvolger van Michelin Euro Assist.

Europa
De ONCall hulpdienst is er in 34 Europese landen. Overal kan hulp worden ingeroepen via telefoonnummer 008800 79797979 of via de website MyAccount.Michelin.eu. Transportbedrijven kunnen zich voor deze website registreren en ook het hele proces volgen. Voor de hulp geldt een vooraf afgesproken prijs. Ze krijgen een opgave van de geschatte tijdsduur van de hulp. Ook kan zo de klant van het transportbedrijf worden geinformeerd over de nieuwe levertijd.
Via ONCall kunnen er twee soorten hulp worden geboden: ter plekke als het voertuig niet meer kan rijden en bij het dichtstbijzijnde servicebedrijf als het nog wel kan rijden.

Bandenincidenten
Uit onderzoek van Michelin blijkt dat transportondernemers jaarlijks gemiddeld 10 bandenincidenten hebben. Met de nieuwe service versterkt Michelin naar eigen zeggen haar rol als zakelijke partner voor transportondernemers tegen competitieve prijzen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.