Michelin lanceert nieuwe banden op circuit Zolder

Michelin lanceert nieuwe banden op circuit Zolder

Michelin ZolderOp 11 Juni heeft Michelin haar nieuwste generatie banden gelanceerd op het Circuit van Zolder: de Pilot Sport Cup 2, de Latitude Sport 3 en de
Alpin 5.
Michelin Pilot Sport Cup 2
Om de kwaliteiten te ervaren konden de banden worden beproefd op of bij het circuit. Hiervoor was de Pilot Sport Cup 2 gemonteerd op een Renault Megane RS en een Porsche 911. Deze band behoort tot de jongste generatie semi-racebanden die zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. De band is worden enige gemonteerd als OE op auto’s als de Ferrari 458 Speciale, de Mercedes SLS AMG Black Series en de Porsche 918 Spyder. De band is leverbaar in 24 maten.
Michelin Alpin 5
De Alpin 5 is ontwikkeld voor droge, natte wegen en op droge sneeuw. Hij is beschikbaar in 27 verschillende afmetingen, van 195/65R15 tot 225/55R17. Op het circuit van Zolder kon hij op een droge en natte ondergrond worden getest.
Michelin Latitude Sport 3
De nieuwe Michelin Latitude Sport 3 SUV band is er in 18 maten en voor 17 t/m 21 inch velgen. Hij is al gehomologeerd op de meest prestigieuze SUV’s. Met deze band kon op de openbare weg worden gereden om de karakteristieken te ervaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.