Michelin koopt restaurant reserveringssite BookaTable

Michelin koopt restaurant reserveringssite BookaTable

Michelin versterkt haar positie in de culinaire wereld. Het bedrijf neemt BookaTable over, een reserveringssite op het gebied van online restaurantreserveringen.

Online reserveren
BookaTable heeft een hoofdkantoor in Londen. Meer dan 15.000 restaurants maken gebruik van haar diensten, wat naar eigen zeggen heeft geleid tot meer dan 34 miljoen gereserveerde couverts in Europa in 2015. Deze acquisitie stelt Michelin in staat Europees leider te worden in het online reserveren van restaurants. Ook is Michelin beter in staat in de toekomst haar aanbod in nieuwe landen te introduceren; met name in de Scandinavische landen.

Diensten integreren
Michelin had in maart 2013 al een meerjarig partnership afgesloten met BookaTable waardoor ze de diensten ervan kon integreren voor haar eigen Michelin restaurants. Door de acquisitie is de bandenproducent nu aanwezigheid in vele Europese landen waar BookaTable al gevestigd is. Dit versnelt de ontwikkeling van Michelin’s technologische platform voor online restaurantreserveringen.

Michelin, dat al vanaf haar oprichting is gefocust op mobiliteit, versnelt nu haar groei op het gebied van diensten ter ondersteuning van het reizen.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Koen Buyst

    Misschien kan Michelin dan iets doen aan de verschrikkelijk slechte Nederlandse verise van Bookatable? Bijna geen restaurants, prijzen in kronen en aardrijkskundige missers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.