Michelin gaat online adviseren over bandenspanning

Michelin gaat online adviseren over bandenspanning

michelin-pressure-advisorMichelin heeft haar pakket Tire Care diensten uitgebreid met een nieuwe Pressure Advisor website die toegankelijk is via alle mobiele apparaten.

Grondverzetmachines
De Pressure Advisor website is volgens Michelin de eerste in zijn soort en biedt bestuurders van grondverzetmachines veiligheid en efficiëntie. Dankzij de website kunnen de bestuurders via hun smartphone of laptop snel achterhalen wat de optimale bandenspanning is.

Bandenspanning
De bestuurder kan, door een aantal gegevens in te vullen, vaststellen wat de exacte bandenspanning is. Hiervoor voert hij het merk en het model van de machine in en daarna de afmeting en het type band per as. Indien het gebruik van het voertuig afwijkt van de standaard gebruiksomstandigheden kan hij nog de kiplast en de individuele belasting per band invoeren., waarna de Pressure Advisor de optimale bandenspanning voor elke as van het voertuig uitrekent.

De Pressure Advisor is gratis beschikbaar en kan worden gebruikt door constructeurs of bestuurders van grondverzetmachines en door bandendealers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.