Michelin CrossClimate bekroond als beste nieuwe product

Michelin CrossClimate bekroond als beste nieuwe product

De Michelin CrossClimate heeft de Fleet News Award vor Best New Product 2016 ontvangen van Fleet News, het Britse vakblad voor wagenparkbeheer.

Wagenparkbeheer
De award werd op uitgereikt in London in aanwezigheid van meer dan 1.500 senior executives uit de sector van wagenparkbeheer. Reden om de award uit te reiken is dat de CrossClimate de allereerste zomerband is die ook de eigenschappen van een winterband heeft.

Populair
Sinds zijn introductie is de CrossClimate zeer populair onder particuliere automobilisten en bij wagenparkbeheerders. Volgens Andy Fern, bij Michelin UK verantwoordelijk voor wagenparken, benadrukt de erkenning door Fleet News hoe hoog deze nieuwe band wordt ingeschat: “De CrossClimate is het resultaat van Michelin’s investeringen in R&D van meer dan € 640 miljoen per jaar, en van een intensieve ontwikkelingscyclus van drie jaar waardoor deze band afgelopen jaar kon worden geïntroduceerd.

Michelin was één van de zeven bedrijven op de shortlist voor de Best New Product 2016 Award. Daarop stonden ook CAP HPI, CheckedSafe, Fleetdrive, R2c Online, RAC Business en TomTom Telematics.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.