Messe Essen verlengt contract Rubber Tech Europe

Messe Essen verlengt contract Rubber Tech Europe

Na een succesvolle start in 2014 hebben Messe Essen en de Chinese United Rubber Corporation (CURC) hun contract voor Rubber Tech Europe verlengd t/m 2020. De vakbeurs zal plaatsvinden tijdens de vakbeurs Reifen.
Hele productieketen
Dit betekent dat de internationale bandenvakbeurs ook het segment omvat dat vooraf gaat aan de bandenproductie, zoals ook de rubberproductie. “Daarmee is Reifen de enige vakbeurs ter wereld voor de hele productieketen van banden”, aldus Messe Essen. “Bovendien zal tijdens Reifen & Rubber Tech Europe voor de eerste keer in 2016 de Future Tire conferentie plaatsvinden.”
Aanvulling
Het complete aanbod van Reifen & Rubber Tech Europe loopt van het stadium voorafgaand aan de productie van banden via productie en handel tot retreading en recycling. Volgens organisator Messe Essen is twee derde van de deelnemers aan Reifen van mening dat dit een verstandige aanvulling op de beurs.
Rubber Tech Europe is een internationale samenwerking tussen Messe Esen en de Chinese organisator CURC, met wie Messe Essen al sinds 2007 Reifen China organiseert.
Reifen & Rubber Tech Europe 2016 vindt plaats van 24 t/m 27 mei 2016.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.