Medeoprichter Bert Reedijk koopt failliete Reedijk Wheels and Tyres

Medeoprichter Bert Reedijk koopt failliete Reedijk Wheels and Tyres

Nadat het faillissement werd uitgesproken op 16 januari 2018 is Reedijk Wheels and Tyres in Strijen vanaf maandag 5 februari weer ‘back in business’. Het bedrijf is per deze datum overgenomen door mede-oprichter Bert Reedijk.
Investeerders
Bas en Bert Reedijk openden in 1988 de deuren van Reedijk Bandenservice. De broers bouwden het bedrijf uit tot een onderneming met klanten in heel Europa. Vijf jaar geleden verkochten de broers hun onderneming aan een groep ambitieuze investeerders. “Ik ben sinds 2013 bij de onderneming betrokken gebleven als inkoop- en verkoopadviseur”, aldus Reedijk. “De resultaten liepen onder de nieuwe eigenaren terug. Ik ben blij dat Reedijk Wheels and Tyres vanaf nu weer het bedrijf is dat 25 jaar lang voorop liep in service, vakkennis en gedrevenheid. Tegelijkertijd kan ik een groot deel van ons vertrouwde team gelukkig weer werkzekerheid bieden.”
Bijzondere wielen
Reedijk Wheels and Tyres blijft gevestigd op het adres Simon Stevinstraat 1, 3291CA Strijen. Het bedrijf blijft hét adres voor alles rond banden en wielen en onderscheidt zich onder andere met een breed programma bijzondere wielen, met als specialisatie grote maten voor auto’s uit de hogere segmenten. Daarnaast is Reedijk internationaal actief met onze groothandel in banden.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.