Maxxis weer hoofdsponsor van Dakar team Tim Coronel

Maxxis weer hoofdsponsor van Dakar team Tim Coronel

Maxxis is in 2014 opnieuw hoofdsponsor van het Maxxis Dakar Team onder leiding van coureur Tim Coronel. Dit heeft Coronel bekendgemaakt tijdens de teampresentatie op 8 november in Huizen.
Zuid-Amerika
Le Dakar wordt in 2014 voor de zesde keer in Zuid-Amerika gehouden. Het event doet drie landen aan, Argentinië, Bolivia en Chili. De route ligt tussen Rosario in Argentinië en Valparaiso (finish) in Chili. Het afgelopen jaar is Tim Coronel gestart met het testen en doorontwikkelen van Maxxis banden op vergelijkend terrein als in Le Dakar: “Maxxis heeft speciaal voor de Buggy deze M8060 doorontwikkeld”, aldus Tim Coronel. “Het profiel en de hele opbouw van deze banden zijn uitermate geschikt voor zowel het diepe Sahara zand als het ruige rots- en bergterrein.”
Maxxis Dakar Team
In 2013 is het Maxxis Dakar Team o.l.v. Tim Coronel 100% gefinisht. Zondag 10 november is het startschot gegeven voor de weg naar le Dakar 2014,  met de RTL GP Pre-Proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. 19 november gaan de voertuigen op de boot naar Argentinië. Op 4 januari 2014 is de officiële opening van le Dakar die tot 18 januari 2014 duurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.