Maxam breidt Agrixtra-familie uit met negen nieuwe maten
(Foto: Maxam)

Maxam breidt Agrixtra-familie uit met negen nieuwe maten

Maxam breidt zijn productassortiment in zijn Agrixtra 70- en 65-serie uit. Het speciaalbanden-merk biedt voor deze landbouwbanden nu negen nieuwe maten aan.

De Agrixtra 70-serie krijgt zeven nieuwe maten. De banden hebben een breed profiel, dat ontworpen is om extra drijfvermogen en tractie te bieden. Het zelfreinigende brede loopvlakontwerp moet verder de prestaties in het veld maximaliseren. Het nokkenprofiel van 45° biedt verder verbeterde tractie en minimaliseert trillingen tijdens het rijden. “De Agrixtra-familie heeft verbeterde tractie, verhoogde stabiliteit en verminderde slip. Daardoor stelt deze bandenlijn Maxam in staat om een waarde gedreven oplossing te leveren aan boeren en telers wereldwijd. De 8-jarige bandengarantie is onze belofte aan boeren en telers, dat we vertrouwen blijven houden in het beschermen van hun investeringen”, vertelt Greg Gilland, vicepresident landbouwbanden Maxam, in een persbericht.

Niet alleen de 70-serie, maar ook de 65-serie krijgt nieuwe maten. Deze banden krijgen nu beschikking tot de maten 600/65R34 en 650/65R38. De 65-serie heeft, net als de 70-serie, een extra breed profiel voor een hoge flotatie en tractie. Deze banden zijn ontworpen om gebruik te maken van hoogwaardige rubbersamenstellingen die ozonscheuren en weersinvloeden moeten verminderen. Hierdoor krijgen landbouwers meer waarde, door verminderde bandenslijtage. De Agrixtra 65 zorgen verder voor minimale bodemverstoring, door brede, vlakke platen, die de flotatie tijdens elke rotatie maximaliseren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.