Martins Industries betreedt Europa vanuit Nederland

Martins Industries betreedt Europa vanuit Nederland

Martins Industries, fabrikant van bandenservicematerialen, breidt uit naar de Europese markt met de opening van een verkoopkantoor en een distributiecentrum in Tilburg.
Efficiënte producten
Martins wil in Europa een breed scala aan efficiënte en ergonomische producten en een uitstekende klantervaring bieden. Het verkoopkantoor en distributiecentrum zullen inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige bandenapparatuur, veiligheidskooien, opslagrekken en displays van Martins Industries in Europa.
Verkoopteam
Ook wordt het verkoopteam in Nederland uitgebreid met 2 nieuwe mensen. Robbert Mol is de accountmanager voor de Benelux. Robbert brengt meer dan 15 jaar ervaring mee in de banden- en auto-industrie. Hij wordt ondersteund door Karin Vijverberg, die de leiding heeft over de klantenservice. Karin heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing en sales. De webshop en de website van Martins zullen binnenkort ook in het Nederlands verschijnen.
Martins Industries is opgericht door Martin Depelteau, die nu directeur is. Het bedrijf ontwerpt en produceert bandenapparatuur. Deze worden rechtstreeks gedistribueerd en verkocht aan de eindgebruikers. Martins heeft distributiecentra in Canada, VS, Nederland, Australië en UAE, en productievestigingen in Canada en China.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.