Marius Dorst mede-eigenaar Bandenservice Zuid-West en Bigtyre

Marius Dorst mede-eigenaar Bandenservice Zuid-West en Bigtyre

Marius Dorst is officieel mede-eigenaar geworden van Bandenservice Zuid-West en Bigtyre. Marius en Jaap Vollaard zullen vanaf nu gezamenlijk de directie van beide bedrijven voeren.
Samenwerken
De afgelopen drie jaar hebben zij al met succes nauw samengewerkt en dit is nu formeel geworden. Het doel is om de bedrijfsvoering op een vergelijkbare manier voort te zetten, waarbij goede serviceverlening naar de klant centraal staat. Uiteraard doen zij dat met het vaste team van 20 collega’s.
Vaders
Marius Dorst is ruim tien jaar in dienst bij Zuid-West. Hij heeft in die tijd diverse functies vervuld, de laatste jaren als bedrijfsleider en directeur in Klaaswaal. Jaap Vollaard is r 15 jaar actief binnen het bedrijf en heeft o.a. de opzet en start van de vestiging Noordwijkerhout en van Bigtyre voor zijn rekening genomen. Ook de vaders van Marius en Jaap hebben in het verleden samengewerkt bij Zuid-West.
Bandenservice Zuid-West is een bandenservice en bandenhandel met een specialisme in personenwagen- en vrachtwagenbanden en banden voor tractoren, landbouw-, industrie- en grondverzetmachines. Het bedrijf heeft een vestiging in Klaaswaal en in Noordwijkerhout. Bigtyre is een zusterbedrijf, en officieel verdeler van de bandenmerken Goodyear en Galaxy voor Nederland en België. (Foto: Bandenservice Zuid-West)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.