Marcus Hoppert naar Heuver voor EM banden

Marcus Hoppert naar Heuver voor EM banden

Marcus NoppertMarco Hoppert is in dienst getreden bij Heuver Bandengroothandel als OE EM Reifen Vulcaniseurmeister. Hiermee wil het bedrijf de dienstverlening in de EM-sector verder verbeteren

OE markt
Hoppert heeft een achtergrond in de vulcaniseer-industrie, Hij zal zich nu vooral richten op de mogelijkheden die de OE-markt biedt. Heuver wil zich hiermee nadrukkelijk onderscheiden in OE markt voor grondverzet. Volgens directeur Bertus Heuver past dit segment bij de positie als totaalaanbieder. “Onze productlijnen en kennis lenen zich uitstekend om met producenten samen op te trekken bij de ontwikkeling van nieuw materieel. Daar gaan we dus extra aandacht aan besteden.”

Bandenbranche
Marcus Hoppert (33) kent de bandenbranche in het algemeen en de EM-sector in het bijzonder. Hij werkte in verschillende functies onder andere voor 4Wheels Stuttgart, Pneuhage Reifendienst en Obo Reifen. Marcus Hoppert: “Met de overstap naar Heuver kan ik me in een goed geolied en succesvol bedrijf verder ontwikkelen”, aldus Hoppert. “Er zijn vele kansen, want producenten van materieel willen graag samenwerken met een gerenommeerde bandenpartner.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.