Marcotran tekent Pan-Europees Goodyear FleetFirst contract

Marcotran tekent Pan-Europees Goodyear FleetFirst contract

De Spaanse transport- en logistieke groep Marcotran is een FleetFirst-overeenkomst met Goodyear aangegaan voor de levering van nieuwe en vernieuwde banden. Dit meldt Goodyear.
Bandenonderhoud
Onder het contract valt ook het trans-Europees bandenonderhoud. De beslissing om voor hun volledig bandenmanagement met Goodyear in zee te gaan is gebaseerd op eerdere ervaringen met Fuelmax banden en FleetOnlineSolutions (FOS), en met e-Job van FleetFirst. Goodyear meldt dat het online FOS bandenbeheersysteem centraal staat in deze samenwerking.
Fuelmax
Volgens het contract zal de Marcotran vloot  worden voorzien van nieuwe en hernieuwde Goodyear Fuelmax banden. Deze vloot bestaat uit 700 vrachtauto´s en 1.200 opleggers. FOS zorgt ervoor dat de  vestigingen van het TruckForce netwerk en Marcotran-depots online toegang krijgen tot de vloot- en contractgegevens, in hun lokale taal.
Voorafgaand aan de ondertekening zijn er drie jaar lang tests uitgevoerd met de Fuelmax banden. Het contract richt zich voornamelijk op de activiteiten van Marcotran in Spanje en Polen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.