Ywenco Philipsen commercieel directeur van Magna Tyres
(Foto: Magna Tyres)

Ywenco Philipsen commercieel directeur van Magna Tyres

Magna Tyres heeft Ywenco Philipsen aangesteld als nieuwe commercieel directeur. Sinds 1 oktober 2021 is hij verantwoordelijk voor de marketing- en verkoop gerelateerde activiteiten van de bandenmaker.

Volgens het bandenmerk heeft Philipsen een sterke achtergrond en brede bekendheid in verschillende verkoop- en marketingdisciplines. “Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe ervaring en uitdaging. Ik kijk er echt naar uit om Magna Tyres te vestigen als een sterk merk en groei te realiseren bij zowel klanten als medewerkers. We streven naar meer wereldwijde bekendheid en de beste klantervaring”, vertelt Philipsen zelf in een persbericht.

Het merk stelt dat de benoeming van Philipsen zowel inhoudelijke expertise, als leiderschapskracht en zakelijk inzicht met zich meebrengt. “Hij is een enorme aanwinst voor ons bedrijf en gaat een waardevolle rol spelen in de strategische langetermijnvisie van het bedrijf. Zijn achtergrond, kennis en managementstijl passen bij onze wereldwijde aanwezigheid”, aldus Magna Tyres zelf.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.