Magna Tyres opent regiokantoor in Zuid-Afrika

Magna Tyres opent regiokantoor in Zuid-Afrika

Magna Tyres heeft een regiokantoor geopend in Zuid-Afrika. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt.

Groei
Reden voor de opening van het kantoor is dat Magna Tyres in de laatste jaren naar eigen zeggen erg succesvol is geweest in Zuid-Afrika en de naburige landen. De snelle groei en de goede prestaties van de Magna producten maakten expansie nodig om lokaal een goede en 24/7 service te kunnen bieden, aldus Magna Tyres: “Klanten in het gebied zullen profiteren een betere en persoonlijke aandacht. Ook de beschikbaarheid van de producten zal verbeteren omdat deze nu lokaal op voorraad zijn.”

Marktaandeel
Uiteindelijk doel van het nieuwe regiokantoor is om het marktaandeel verder te vergroten en meer aandacht te kunnen bieden aan het verder versterken van de relatie met de klant. Volgens Michael de Ruijter, CEO van Magna Tyres Group, heeft deze regio veel potentie: “Het nieuwe regiokantoor baat een belangrijke rol spelen in het verbeteren van het imago van Magna Tyres. Het versterkt onze aandacht voor onze klanten.”

Het nieuwe regiokantoor is de volgende stap in de expansie van het OTR-bedrijf wereldwijd wereldwijd. (Foto: Magna Tyres)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.