LeasePlan introduceert shop-in-shop Service Centers

LeasePlan introduceert shop-in-shop Service Centers

LeasePlan start met een nieuw concept dat het voor zakelijke- en private leaserijders mogelijk maakt om alle werkzaamheden aan de leaseauto gecombineerd uit te laten voeren. In de one-stop Service Centers kunnen leaserijders eenvoudig terecht voor schadeherstel, onderhoud of wisseling van zomer- en winterbanden.
Profile Car & Tyreservice
Voor bandenservice werkt Leaseplan samen met Profile Car & Tyreservice, voor schadeherstel met Schadenet, voor onderhoud met Bosch Car Service  en voor autoruiten met GlasGarage. De service geldt ook voor niet LeasePlan klanten en geeft de mogelijkheid om werkzaamheden te combineren als deze samenvallen. LeasePlan wil de berijder van de auto zo het ongemak van tripjes naar verschillende locaties besparen en stilstand van de auto en kosten voor vervangend vervoer beperken.
De ‘shop-in-shop’ Service Centers opereren op de locaties van de LeasePlan Occasion Centers in Moordrecht (A20), Veghel (A50) en Breukelen (A2). In de nieuwste Occasion vestiging in Moordrecht zijn alle partners geïntegreerd in het Occasion Center. In Veghel en Breukelen zorgt LeasePlan voor transport naar de schadehersteller.
Afspraken
Afspraken inplannen bij een van de servicecenters kan via de berijdersservice of gemakkelijk zelf online via de LeasePlan AfspraakPlanner. De leasemaatschappij biedt daarbij ook een gratis haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie of zorgt, desgewenst, voor vervangend vervoer.
 
www.leaseplan.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.