Lancering nieuwe bandenmerk Gallant op Reifen

Lancering nieuwe bandenmerk Gallant op Reifen

GallantOp Reifen 2016 (24 t/m 26 mei) zal de lancering plaats vinden van het nieuwe bandenmerk Gallant.

Importeur
De Europese importeur van deze band is Gallant Tyres Europe BV, gevestigd in Nederland. Deze had als uitgangspunt van de nieuwe Gallant dat het bandenmerk zich onderscheidt door zijn scherpe prijsstelling in combinatie met een prima kwaliteit. Volgens de importeur houdt de fabrikant van Gallant bij de ontwikkeling van zijn banden voortdurend rekening met de eisen van de Europese markt.

Assortiment
Gallant banden zullen leverbaar worden voor personen-, bestel- en bedrijfsauto’s in een groot aantal types en maten. De band wordt leverbaar in de types Comfort C1 en Sport S1 in afmetingen 155/80R13T tot 245/30R20W. De bestelwagenband zal aangeboden worden als Van V1 in de belangrijkste maten in dat segment. De Gallant bedrijfsautobanden zullen geproduceerd worden in een flink aantal afmetingen van 215/75R22,5 tot 385/55R22,5 als vooras-, trekas-, sleepas en trailerband.

Omdat de productie pas is gestart, zal de leverbaarheid in eerste instantie beperkt zijn, maar in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.