Kwik-Fit Nijmegen beste van Nederland
(Foto: Kwikfit)

Kwik-Fit Nijmegen beste van Nederland

Kwik-Fit Nijmegen is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Kwik-Fit-vestiging van het land. De vestiging aan de G. Noodtstraat kreeg gemiddeld een 9,2 voor vriendelijkheid en kwaliteit van zijn klanten.

Elk jaar strijden alle filialen van de fittersketen om de titel ‘Beste Kwik-Fit-vestiging van Nederland’. De winnaar is de vestiging met de beste beoordelingen van klanten. Via een enquête is bezoekers gevraagd naar hun mening over klantvriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de prijs. Daarnaast is ze ook gevraagd of ze een bezoek aan de desbetreffende vestiging zouden aanbevelen aan familie en kennissen. Ruim 60 duizend klanten hebben het afgelopen jaar een beoordeling achtergelaten.

Trots

De vestiging in Nijmegen scoort volgens het bedrijf al jaren goed bij klanten. In 2019 kreeg het filiaal nog een 8,9 en was daarmee de meest klantvriendelijke Gelderse garage. “Medewerkers maken het verschil in de klantervaring. Het is dan ook geweldig te zien hoe onze klanten de prestaties van ons team in Nijmegen waarderen. Mensen krijgen vriendelijke hulp en rijden met een glimlach op hun gezicht weer weg. En dit zie je duidelijk terug in de beoordeling die de vestiging krijgt”, vertelt Martin Post, algemeen directeur bij Kwik-Fit.

“We doen dag in, dag uit ons best om een stap extra te zetten voor onze klanten. Dat dit niet onopgemerkt blijft is geweldig. Deze blijk van waardering motiveert ons om op deze manier door te gaan. We gaan uiteraard alles op alles zetten om onze titel te verdedigen”, voegt Michael Hartemink, Filiaalmanager van de winnende vestiging, toe.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.