KwikFit Meppel voor 3e jaar Beste KwikFit-vestiging

KwikFit Meppel voor 3e jaar Beste KwikFit-vestiging

Voor de derde keer is KwikFit Meppel uitgeroepen tot beste KwikFit-vestiging van het jaar. Dat hebben de klanten van de landelijke autoserviceketen bepaald in een klanttevredenheidsonderzoek.
Ruim 73.000 klanten van de 181 KwikFit-vestigingen deden mee aan het onderzoek. De vestiging in Meppel sluit 2014 af met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,6. Op klantvriendelijkheid sprong KwikFit Meppel er in zeer positieve zin uit met een gemiddeld cijfer van 8,9. Eervolle vermeldingen kregen ook KwikFit-vestigingen in Nijmegen, Breda, Amsterdam Bijlmer (winnaar 2013), Enschede en Dokkum.
De prijs werd uitgereikt door Martin Post, algemeen directeur  Kwik-Fit Nederland: “Kwaliteit en service staan bij KwikFit hoog in het vaandel en daarom zijn we vier jaar geleden gestart met deze interne verkiezing voor de beste KwikFit-vestiging. Bij elke vestiging wordt steekproefsgewijs de kwaliteit gemeten met een klantenenquête.”
Het landelijke gemiddelde klantcijfer voor alle KwikFit-vestigingen is gestegen van een 8,0 in 2012 naar een 8,1 in 2013, naar een 8,2 in 2014.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.