KwikFit benoemt Thérèse Doppenberg als HR Director

KwikFit benoemt Thérèse Doppenberg als HR Director

KwikFit Nederland heeft Thérèse Doppenberg (1971) benoemd tot HR Director. Dit laat de autoserviceketen weten op haar website.
HR activiteiten
Met de benoeming wordt Doppenberg verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten van KwikFit Nederland. Ook treedt zij toe tot het Management Team en gaat zij vanuit die rol het HR-beleid op landelijk niveau verder vormgeven. In de afgelopen periode heeft ze binnen de KwikFit organisatie verschillende functies gehad op het gebied van personeelszaken. Door de jaren heen is zij zich naast het werken bij KwikFit, blijven ontwikkelen door middel van scholing.
Service
Martin Post, Managing Director, is verheugd over de benoeming van Thérèse: “KwikFit is een service verlenend bedrijf. Een excellente service kun je alleen garanderen met excellente medewerkers. Human Resource is voor ons dan ook essentieel. Ik ben ervan overtuigd dat Thérèse als HR Director die essentie in het MT zal vertegenwoordigen en bovendien voor extra dynamiek en diversiteit in het MT zal zorgen.” (Foto en bron: KwikFit)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.