Kwik-Fit wil betere locatie in Harderwijk

Kwik-Fit wil betere locatie in Harderwijk

Kwik-Fit hoopt snel op een betere locatie voor haar vestiging in Harderwijk. De keten zegt teleurgesteld te zijn als grote organisatie die voor veel werkgelegenheid zorgt een achteraf plek te hebben gekregen. Dit blijkt uit een bericht in de Stentor.
Achteraf straat
Eerst zat het autoservicebedrijf aan een drukke straat, maar heeft nu een achteraf gelegen pand zonder verwijzingsbord aan de Hoofdweg. De 181 vestigingen van Kwik-Fit in Nederland zijn juist van oudsher te vinden aan doorgaande wegen dichtbij het centrum, zo meldt De Stentor: “Gemakkelijk bereikbare zichtplaatsen met voldoende parkeergelegenheid die de passant met plotselinge panne uitkomst bieden.”
Verhuizing
De vestiging van Kwik-Fit in Harderwijk was in 2002 gedwongen verhuisd naar de huidige locatie, nadat de vorige locatie te klein was geworden. De gemeente liet tijdens de verhuizing weten dat men daar op termijn moest verhuizen vanwege een gepland project. Volgens Kwik-Fit kwam de gemeente toen met de huidige locatie, maar is men sindsdien in onderhandeling voor een betere optie.: “We hebben de gemeente al een paar opties aangegeven voor gewenste locaties en hopen binnen één, of twee jaar wel op een goede stek te zitten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.