Kwik-Fit opent eerste Premier filiaal in Haarlem

Kwik-Fit opent eerste Premier filiaal in Haarlem

Kwik-Fit heeft haar eerste Premier filiaal in Haarlem geopend. Dit is een nieuw concept waarbij naar eigen zeggen het gemak van de klant en transparantie centraal staan.
Het nieuwe filiaal in Haarlem moet de norm zetten voor alle nieuwe filialen van Kwik-Fit. De traditionele balie is vervangen door een zitje waar overlegd kan worden en klanten een toelichting krijgen op de (verrichte) onderhoudswerkzaamheden. Tijdens het wachten kunnen zij gebruik maken van werkplekken met gratis Wi-Fi of een kopje koffie of thee drinken in de lounge. Vanuit deze ruimte hebben klanten vrij zicht op de werkvloer, waar zij ook zelf mogen komen om te kijken wat de monteur met hun auto doet.
Het nieuwe filiaal van Kwik-Fit in Haarlem is ingericht volgens de nieuwste standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. Kwik-Fit voorziet hiermee in de behoeften voor compleet auto-onderhoud van zowel consumenten als zakelijke klanten. Tevens beschikt men over de modernste apparatuur voor auto-onderhoud, zoals de nieuwste Bosch diagnoseapparatuur om auto’s uit te lezen. Bovendien is Kwik-Fit Haarlem het eerste filiaal met een gespecialiseerde glasshop in shop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.