Kwik-Fit doneert aan UMC St Radboud Nijmegen

Kwik-Fit doneert aan UMC St Radboud Nijmegen

Kwik-Fit Nijmegen heeft een cheque van 1.435 euro overhandigd aan de Stichting Good Bears of the World ten behoeve van teddyberen voor de spoedeisende hulp (SEH) van UMC St Radboud Nijmegen. Deze stichting geeft teddyberen aan kinderen die troost nodig hebben na een verkeersongeluk of een ziekenhuisopname. De teddyberen dienen als troost.
Aanleiding van de overhandiging was de opening van een nieuw Kwik-Fit filiaal aan de Marialaan 100  in Nijmegen eind vorig jaar. Gedurende een maand na de opening doneerde Kwik-Fit voor elke verkochte band 2,50 euro aan Good Bears of the World. Kwik-Fit steunt deze stichting al jaren. De totale opbrengst van een maand bandenverkoop resulteerde in 450 teddyberen. Kwik-Fit filiaalmanager Gerard Bruil overhandigde de beren samen met Han Manders van Good Bears of the World aan de afdelingsleiding van de SEH.
Dr. Edwards, Afdelingshoofd en traumachirurg van UMC St Radboud Nijmegen: “Het is fijn om kinderen die in nood zitten direct troost te kunnen bieden met een teddybeer. De kinderen komen vaak erg geschrokken binnen en moeten soms bij verschillende afdelingen en artsen langs. De teddybeer kan dan overal mee naar toe en biedt zo houvast en troost.”
www.kwik-fit.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.