KSC Import komt met wielen bureau onderlegger

KSC Import komt met wielen bureau onderlegger

KSC Import onderleggerKSC Import in Venlo komt met een wielen bureau onderlegger voor de merken Brock en RC Design. Het is voor het eerst in haar bestaan dat men met een dergelijk initiatief komt.
Onderstelmerken
Met deze onderlegger wil KSC Import zich onderscheiden van haar concurrenten. De dealers van de importeur verkopen naast lichtmetalen wielen vaak ook andere producten: “Zo ook onze onderstel merken Eibach en Bilstein’’, aldus commercieel directeur Gijs Kusters. “Om een klant aan de balie duidelijk te maken over welke product er wordt gesproken bij bijvoorbeeld een set verlagingsveren of een compleet onderstel is deze onderlegger een uitstekend hulpmiddel bij de verkoop.”
TPMS sensor
In de praktijk komt het ook vaak voor dat een klant niet weet wat een TPMS sensor is. Om die reden heeft KSC Import ook hiervan een voorbeeld afgebeeld en een breed scala aan verschillende wielbouten en moeren die dienen als illustratie tijdens een gesprek met een klant.
De bureau onderlegger is beperkt verkrijgbaar via KSC Import.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Wat een verschrikkelijk leuk origineel idee! Zal zeker verkoop bevorderend werken. Zal alleen wel een beetje dringen worden op de balies van de Bandenservice bedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.