Klant Profile Tyrecenter wint WK VIP Trip

Klant Profile Tyrecenter wint WK VIP Trip

Floris Pols in Berkel en Rodenrijs heeft bij Profile Tyrecenter een volledig WK VIP arrangement naar het WK voetbal in Brazilië gewonnen. Hij gaat met zijn partner naar de finale van het WK voetbal in Rio de Janeiro.
FIFA World Cup 2014
De prijs werd woensdag 18 juni overhandigd door Continental, Profile Tyrecenter Nederland en Profile Tyrecenter Nooteboom Zoetermeer. Aanleiding was deelname aan een actie van Continental en Profile Tyrecenter. Klanten die in de maand mei Continental banden kochten bij Profile Tyrecenter maakten kans op de unieke prijs. Continental is ‘official sponsor’ van de FIFA World Cup 2014.
Profile Tyrecenter Nooteboom
Floris Pols werd uit vele honderden deelnemers als winnaar uitgeloot. Afgelopen woensdag was het feestelijke moment daar en liet hij zich in het zonnetje zetten op de vestiging van Profile Tyrecenter in Zoetermeer. Op 12 juli reist hij met zijn partner naar Brazilië, om op 13 juli de WK finale bij te wonen. Daarna volgen nog twee dagen met uitstapjes in en rondom de hoofdstad Rio de Janeiro, om op 16 juli terug te keren naar Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.