Klaas Mulder Associate Partner Heiwegen Consultancy

Klaas Mulder Associate Partner Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy en Klaas Mulder gaan samenwerken. Mulder is per 1 mei gestart als associate partner in o.a. de truck & bus branche en zal zich daarnaast richten op een aantal specifieke nichemarkten in Nederland.
Nieuwe marktsegmenten
Hij gaat zich richten op de reinigings- & afvalbranche, bouwvoertuigen, coaches en openbaar vervoer, grondverzetmachines, landbouwmachines en trailer- & carrosseriebranche. Hiermee past zijn aanstelling in keuze voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten en verdere internationale groei. Daarnaast zullen Perry van Gerwen en Klaas Mulder zich samen op Duitsland gaan richten om ook daar, net als in België en Luxemburg, een belangrijke speler te worden. Zij gaan zich richten op bestaande, lokale en internationale opdrachtgevers met o.a. vestigingen in Duitsland.
Verdere groei
“Met de komst van Klaas Mulder willen we een verdere groei realiseren”, aldus Perry van Gerwen, directeur van Heiwegen Consultancy. “We zijn blij met de komst van Klaas, die een groot netwerk en kennis in deze segmenten inbrengt. Met zijn sales- en management ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat Klaas snel toegevoegde waarde kan bieden voor onze relaties.”
Mulder heeft naast 10 jaar ervaring in de transportbranche ruim 20 jaar ervaring in de markt van trucks, bussen en bestelwagens waarin hij diverse sales- en managementposities heeft bekleed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.