Kick-off partnership Hankook als sponsor UEFA Europa League

Kick-off partnership Hankook als sponsor UEFA Europa League

Afgelopen week hebben Hankook en vertegenwoordigers van de UEFA Europa League in Monaco officieel de kick off gegeven voor hun nieuwe sponsorpartrnership voor de seizoenen 2012/13 en 2014/15.
De ceremonie ter gelegenheid van de kick-off vond plaats voorafgaand aan de officiele 2012/2013 UEFA Europa League Group bijeenkomst in Monaco. De sponsoring van het Europese voetbal in de clubcompetities is een integraal deel van Hankooks’ nieuwe marketing strategie. De bandenfabrikant zal de aandacht die wordt besteed aan deze competitie ten volle benutten met reclameborden in en rond de stadions en mediawanden tijdens interviews, alsmede de officiële UEFA persconferenties.
Door middel van deze samenwerking wil Hankook de naamsbekendheid binnen Europa vergroten, en de betrokkenheid met het voetbal versterken. “Het sponseren van voetbal is een belangrijk onderdeel van onze Europese marketingstrategie”, aldus Hee-Se Ahn, vice-president van Marketing Hankook Tire Europe. “Wij zijn blij de UEFA Europa League, één van de meest uitdagende en uiterst emotionele competities in het internationale voetbal, te mogen ondersteunen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.