Jongeneel Transport kiest voor Profile Tymacon

Jongeneel Transport kiest voor Profile Tymacon

Profile TymaconJongeneel”Transport heeft een contract afgesloten met Profile Tymacon, een pan-Europese onderneming die all-inclusive bandenmanagementcontracten sluit met nationale en internationale fleets in Europa.

Eén aanspreekpunt
Op donderdag 2 maart hebben de broers Ard en Ruud Jongeneel het contract ondertekend met Maurice Nooteboom, Kees-Jan Riemersma en Jarno Oskam namens Profile Tymacon. Hiermee heeft het transportbedrijf volgens Technisch directeur Ard Jongeneel nu in heel Europa één aanspreekpunt.

Bandenonderhoud
Het familiebedrijf in Valkenburg (ZH) regelt nu het bandenonderhoud van de 115 trekkende eenheden bij Profile Nooteboom. Maar inmiddels transporteert het bedrijf door de hele Benelux, waardoor het onderhoud van de banden veel administratie oplevert. Door de samenwerking met Profile Tymacon regelt Jongeneel alles centraal met Profile. De rekeningen komen van één partij, overal zijn vaste prijsafspraken.

Volgens Ard Jongeneel levert het online bandenmanagementsysteem direct voordeel op: “Een keer per week loopt een adviseur van Profile het wagenpark langs. Eens per kwartaal is er een algehele fleetcheck. Alle rapportages zijn vanaf nu inzichtelijk in Tymacon.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.