Jean Paul Spijker directeur Mitas Tyres Benelux

Jean Paul Spijker directeur Mitas Tyres Benelux

Mitas Tyres, de Tsjechische producent van banden, heeft per 1 maart Jean-Paul Spijker aangesteld als directeur voor Nederland, België en Luxemburg.
Hij krijgt als taak het marktaandeel van Mitas in de Benelux te vergroten en de klantenservice in de Benelux verder te professionaliseren. Hij werkte hiervoor onder meer bij Toyo Tyres, Van den Ban Autobanden, Solideal en Alliance Tire Europe.  Hij werkt vanuit het Mitas-kantoor in het Brabantse Uden. “Mitas werkt aan een verbetering van haar aanwezigheid in de Benelux”, aldus Andrew Mabin, topman bij Mitas. “Met het nieuwe kantoor in Uden met het eigen magazijn en distributiecentrum, werkt Mitas aan een betere beschikbaarheid van haar producten en aan een kortere leveringstijden.”
Mitas nam op 1 januari 2012 de Nederlandse bandenimporteur Tribatyre in Uden over om haar verkoopnetwerk te vergroten. Zij werkten al sinds 2002 samen.” Mitas is gestart in 1933 en levert nu banden voor de landbouw, bouw, motorfietsen, auto’s, bedrijfsauto’s en allroad voertuigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.