Voetballer Donny van de Beek c.s. naar Apollo India
Foto: Apollo Tyres

Voetballer Donny van de Beek c.s. naar Apollo India

De Nederlandse voetballer Donny van de Beek en zijn collega’s bij Manchester United David de Gea en Anthony Elanga zijn eind deze week op bezoek bij de fabriek van Apollo Tyres in het Indiase Goa. Daar lanceren ze officieel het derde seizoen van het populaire United We Play programma dat jonge voetballers in India ondersteunt.

United We Play, waaraan Manchester United actief meewerkt, biedt de jonge spelers ‘een platform om hun vaardigheden te laten zien met als doel om voetballers met aspiraties te motiveren om door te blijven spelen door hen in contact te brengen met wereldwijde trainingsmethoden’, legt Apollo Tyres uit in een persbericht.

Aan de tweede editie van het landelijke evenement namen meer dan 500 spelertjes deel. In de finale werden vier van hen uitgekozen om het Old Trafford stadium in Manchester te bezoeken en daar een wedstrijd en training bij te wonen en mee te draaien in lessen van de Manchester United Soccer School. De nieuwe editie wordt nog een slag groter, aldus Apollo Tyres. Het Indiase bandenbedrijf wil samen met de Britse topclub het aantal deelnemers verder opvoeren en United We Play ook verder over het land zien te verspreiden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.