Profile opent vijf nieuwe vestigingen in België
Foto: Profile

Profile opent vijf nieuwe vestigingen in België

Profile heeft recent vijf nieuwe vestigingen aan zijn netwerk in België toegevoegd; in Sint-Niklaas, Herk-de-Stad, Landen, Nijvel en Habay. Daarmee komt het totaal aantal Profile centres in België op 65.

De schaalvergroting ligt in de lijn van de commerciële ambitie van Profile in België, laat het bedrijf weten in een nieuwsbericht. “We streven naar een maximale dekking gespreid over het land, zodat klanten nooit verder dan 25 km hoeven te rijden naar hun dichtstbijzijnde Profile-servicegarage”, aldus Jen De Clerck, managing director Profile Belux. Bestaande garagebedrijven in het noorden en in het zuiden van België kozen voor de franchiseformule van Profile. “Voor de ondernemer neemt de naambekendheid van Profile heel wat risico’s weg en onderhandelingen, bijvoorbeeld met bandenmerken, gebeuren centraal. Klanten kunnen rekenen op de vertrouwde Profile-kwaliteit en profiteren van een completer assortiment en services.”

De nieuwe vestigingen bieden de allround Profile services. Dat gaat van merkonafhankelijke bandenservice over auto-onderhoud, zowel van personenwagens als van bestelwagens, en zowel voor particulieren als voor de leasemarkt, tot truck service. Voor Ben

Op termijn wil Profile doorgroeien naar zo’n 100 tot 120 vestigingen in België en Luxemburg. Op dit moment zijn er in de Benelux 215 vestigingen en zo’n 2000 Profilers. Profile is in 1989 begonnen met bandenservice en inmiddels uitgegroeid tot ‘one-stop-shop’ in auto-onderhoud voor particuliere en zakelijke rijders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.