GRI blijft optimistisch voor 2023
(foto: Pexels)

GRI blijft optimistisch voor 2023

De Sri Lankaanse fabrikant van agrarische en industriële banden GRI ziet het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. Dit laat ceo Mahesha Ranasoma weten in het jaarbericht.

“In 2022 hebben we de gevolgen van de wereldwijde economische afzwakking het hoofd kunnen bieden. Vooruitkijkend naar 2023 blijf ik optimistisch over de toekomst en de kansen die zich voordoen voor GRI.’’ Hij noemde onder meer ook de overname van het Nederlandse Klumpenaar Industriebanden BV, ‘een bedrijf met een sterke reputatie voor buitengewone klantenservice in de aftermarket en distributie’.

GRI heeft in 2022 belangrijke vooruitgang geboekt bij haar GreenLeadership prestaties. Het bedrijf presenteerde haar eerste duurzame landbouwbanden met de Green XLR Earth series. In november zijn die banden ook in Europa op de markt gekomen. Daarnaast kon het bedrijf haar aanwezigheid in de VS versterken met een eigen kantoor in North Carolina.

GRI heeft tevens de uitbreiding van een fabriek voor speciaalbanden in Sri Lanka zelf voltooid. Daarmee hoopt de onderneming te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar haar agrarische banden, met name in Europa, de VS en Australië.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.