Inter-Sprint biedt motorrijders nu ook Dunlop als optie
(Foto: Shutterstock)

Inter-Sprint biedt motorrijders nu ook Dunlop als optie

Inter-Sprint heeft zijn assortiment uitgebreid met Dunlop motor- en scooterbanden. De bandenleverancier wil met deze stap zijn naam als ‘De bandenleverancier van Europa’ kracht bijzetten.

Met het merk Dunlop is het assortiment motor- en scooterbanden van de distributeur aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast zijn nu de eerste maten beschikbaar voor consumenten. “Het Dunlop assortiment is momenteel een basis, omdat het einde van het seizoen nadert. Volgend seizoen breiden we dit verder uit”, vertelt Jeffrey van Leeuwen, accountmanager bij Inter-Sprint, aan Bandenportaal.

Dunlop is onder andere OE-leverancier voor Harley-Davidson motorfietsen. Een groot deel van deze banden is Harley-Davidson branded en voorzien van het Harley-Davidson logo. “We proberen zoveel mogelijk in ons assortiment te krijgen, zoals de gehomologeerde banden voor Harley Davidsons. Dunlop is een merk dat Autostop ook als huismerk heeft. Nu hebben wij ook goedkeuring gekregen om het merk te voeren. Het is een merk dat in de top zes van motorbanden zit en daarom willen wij dat er natuurlijk ook graag bijhebben. Maar we wilden er wel voorzichtig mee zijn, omdat Dunlop zijn huidige klanten daar niet te veel tegenaan wil laten zitten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.