Holland Tyre informeert over IF/IV technologie

Holland Tyre informeert over IF/IV technologie

Holland TyreOp 25 januari jongstleden heeft Holland Tyre in Assen een meet & greet georganiseerd, waarin voor de bandenhandel informatie werd verstrekt over de IF/IV technologie.

Verkoopondersteuning
Met deze bijeenkomst wil Holland Tyre de bandenhandel van informatie voorzien voor het ondersteunen van hun verkopen van deze noviteit. In samenspraak met Alliance Tire Group werd onder leiding van field engineer Jeroen Reedijk uitgebreide gedocumenteerde uitleg gegeven over de voordelen van IF/VF technologie. Banden met deze technologie kennen een zeer flexibele wang en kunnen met een lagere bandenspanning dezelfde lading vervoeren, of met dezelfde bandenspanning meer lading vervoeren. Volgens Holland Tyre is het verschil voor IF banden 20% en voor VF banden tot 40%.

Ontwikkeling
De bijeenkomst werd bijgewoond door veel klanten uit Nederland en Belgie. Zij werden door Reedijk geinformeerd over deze ontwikkeling in de bandensector. Na het formele gedeelte en een buffet werd de avond afgesloten door een rondleiding door het 15.000 m² grote magazijn van Holland Tyre in Assen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.