Heuver ‘Supplier of the Year’ bij Rengascenter

Heuver ‘Supplier of the Year’ bij Rengascenter

Heuver Frank MiddendorpHeuver Bandengroothandel is door het Finse bandenbedrijf Rengascenter (69 filialen) uitgeroepen tot Supplier of the Year. De bijbehorende award werd uitgereikt aan een delegatie van Heuver in Helsinki.

Leveranciersdag
Tijdens een leveranciersdag ontvingen Maurits Bloem (Salesmanager Truck) en Frank Middendorp (verantwoordelijke Finland Sales) de award uit handen van managing director Juha Torkkola van Rengascenter. “In onze 69 filialen willen wij onze klanten altijd topkwaliteit banden voor een scherpe prijs bieden. Met Heuver Bandengroothandel vonden wij een samenwerking die ons helpt die doelstelling waar te maken. Heuver heeft een schat aan kennis en ervaring. Met zoveel toegewijde mensen in huis, spreek je met recht van Supplier of the Year. Wij zijn trots met hen samen te werken.”

Finland
Heuver is nu enkele jaren aanwezig op de Finse markt. De erkenning komt nadat het bedrijf haar Finse webshop heeft gelanceerd. Hiermee wil Heuver in Finland een belangrijke positie innemen: “De award krijgt vanzelfsprekend een mooi plekje op het hoofdkantoor”, aldus.Maurits Bloem, Salesmanager Truck.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.