Heuver: overname Pirelli biedt extra kansen Aeolus

Heuver: overname Pirelli biedt extra kansen Aeolus

Profile Tyrecenter HeuverDe overname van Pirelli door het Chinese ChemChina biedt extra kansen voor ChemChina’s bandenmerk Aeolus. Dit zegt Aeolus distributeur Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel naar aanleiding van de recente overname. “Ongetwijfeld wisselen zij kennis en kunde in alle sectoren uit.”
Prominentere positie
Volgenbs Heuver biest de overname Aeolus Tyres en Pirelli als internationaal opererende merken onder één paraplu, zicht op een nog prominentere positie in de competitieve internationale bandenmarkt. ChemChina is de grootste bandenfabrikant van China en Aeolus Tyres is hun internationale topmerk. De overname geeft Aeolus voor de toekomst extra kansen zich te onderscheiden.”
Ontwikkelingen
Heuver Bandengroothandel zegt dan ook veel ontwikkelingen te verwachten. Hij meldt als jarenlange zakenpartner van Aeolus Tyres nauwe banden te hebben met het management van Aeolus en ChemChina. President van Aeolus Tyre Co Ltd Wang Feng is tevens voorzitter van de China National Tyre & Rubber Co, tevens onderdeel van ChemChina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.