Heuver opent montagecentrum in Hardenberg
(Foto: Heuver)

Heuver opent montagecentrum in Hardenberg

Heuver opent een nieuw bandenmontagecentrum in Hardenberg. De bandenleverancier heeft voor de uitbreiding een nieuw pand gekocht en hoopt zodoende klanten beter te kunnen ondersteunen.

Heuver levert in Hardenberg onder andere truck-, landbouw -en grondverzetbanden. In het nieuwe ‘Heuver Mounting Centre’ is het dan ter plaatse mogelijk om deze te laten monteren. “Als expert in banden verkopen we ze niet alleen, maar bieden we ook aanvullende service. We geven onze klanten een full-service oplossing; zo verkopen wij nieuwe- maar ook gebruikte banden en monteren deze desgewenst op het wiel. Dit alles met een snelle levering, want stilstand kost geld. Dit is de meerwaarde die wij onze klanten kunnen bieden. De montage van wielen krijgt verder een steeds groter aandeel – niet alleen in de Benelux, maar in geheel Europa. Vandaar de keuze om ons ons eigen Mounting Centre op te zetten”, vertelt directeur Bertus Heuver, in een persbericht.

Uitbreiding

Het nieuwe montagecentrum ligt bij het bestaande magazijn van Heuver. Naar eigen zeggen zijn hier ‘banden voor elke toepassing’ te vinden. Het magazijn heeft verder een oppervlakte van 57.000 m2. “Steeds meer klanten, waaronder fabrikanten van machines in alle segmenten; truck-, trailer-, landbouw en grondverzet, weten ons te vinden. We hebben al jaren ervaring hiermee en hebben in het verleden al veel band/wielcombinaties gemonteerd voor nationale- en internationale fabrikanten in de markt”, vervolgt Heuver.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.