Heuver lanceert webshop in Finland

Heuver lanceert webshop in Finland

Heuver FinlandHeuver Bandengroothandel lanceert in Finland een nieuwe webshop onder de naam www.heuver.fi. Dit is de Finse uitvoering van de al langer betaande Heuver webshop.

Barkley
Voor de Finse markt ziet Heuver grote mogelijkheden voor het merk Barkley. Hiervoor heeft het bedrijf in Europa reeds de exclusieve importrechten. “De Finse webshop biedt klanten in het land de snelste toegang tot Heuver’s totale aanbod”, aldus Heuver. “De website heeft voor het bedrijf een grote meerwaarde, mede door samenwerking met Finse ketens met een landelijk netwerk.”

Leveranciersdag
De leveranciersdag van Rengascenter in Helsinki was de gelegenheid om de Finse webshop te lanceren. “Eén van onze speerpunten in Finland is Barkley, het merk dat wij exclusief in Europa leveren”, aldus Truck sales manager Maurits Bloem. “Onze Finse webshop geeft klanten rechtstreeks toegang tot ons totale aanbod; waaronder óók onze grondverzetbanden.”

Met de Finse webshop erbij is de Heuver webshop nu in negen talen beschikbaar (Nederlands, Duits, Engels, Frans, Pools, Spaans, Italiaans, Roemeens en Fins)..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.