Heuver groeit in Frankrijk en breidt salesteam uit

Heuver groeit in Frankrijk en breidt salesteam uit

heuver-frankrijkHeuver Bandengroothandel ziet het aantal klanten in Frankrijk toenemen en breidt haar team voor de Franse markt uit.

Distributiecentrum
Volgens Heuver is de groei het gevolg van de serviceverlening en het doorgeven van voordeel. Het eigen distributiecentrum in Saint-Quentin-Fallavier nabij Lyon is ook belangrijk, aldus directeur Bertus Heuver: “Door fysiek onder andere met ons eigen team en distributiecentrum op de Franse markt aanwezig te zijn, zien we de resultaten snel toenemen. Die groei leidt ertoe aan dat wij, om onze beloftes goed te kunnen invullen, ons Franse team hebben uitgebreid met een extra sales representative op kantoor.”

Sales Representative
Hiervoor werd Christian Bruder aangesteld als sales representative, Fransman van origine: Heuver: “Het stond voorop dat de juiste persoon Frans als moedertaal moest hebben. In onze visie is dat de enige manier om klanten te helpen.”

Het Heuver-team voor Frankrijk bestaat uit de accountmanagers René Bos en Jean-Luc Ibba en de sales representatives Linda Dris en de nieuwe man Christian Bruder. Zij zijn allen volledig Franstalig, waarbij Bos en Ibba ook in hun gebied wonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.