Heuver breidt uit met Spaanstalige webshop

Heuver breidt uit met Spaanstalige webshop

heuver-webshop-spaansHeuver Bandengroothandel heeft haar webshop nu ook in het Spaans uitgebracht. Reden is dat de bandengroothandel al enige tijd een groeiend aantal Spaanse klanten ziet.

Eigen merken
Heuver zegt het aantal klanten in Spanje vooral te zien groeien voor haar eigen merken. Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel, wijt dat aan het succes in andere Europese landen en de duidelijke zichtbaarheid op de internationale beurzen: “Daar spreken we ook meer en meer mensen van het Iberisch schiereiland.”

Aanbod
Volgens Heuver heeft de groeiende Spaanse economie vast en zeker met deze groei te maken: “Maar uiteindelijk zoekt een Spaanse bandenhandelaar, net als elders, het gunstigste aanbod. Wij kunnen hen dankzij onze meertaligheid goed te woord staan, maar met een Spaanstalige webshop wordt het voor iedereen eenvoudiger. Bovendien is dit ons signaal dat we deze markt serieus nemen en er willen blijven.”

Met het openstellen van de Spaanstalige versie, is de Heuver webshop vanaf nu in vijf talen beschikbaar (Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.