Heuver Bandengroothandel op Reifen 2012

Heuver Bandengroothandel op Reifen 2012

Heuver Bandengroothandel is aanwezig op Reifen 2012 in Essen. Men toont een volledige doorsnee van de producten uit de verschillende marktsegmenten waarin zij actief is. Heuver is één van de toonaangevende Europese bandengroothandelaren in de EM-, truck- en trailer- en landbouwsector. “Daarom zal Heuver op ‘Reifen 2012’ op volle oorlogssterkte aanwezig zijn”, zo meldt men.
Het groothandelsbedrijf levert truck-, trailer-, landbouw- en grondverzetbanden en accessoires. Het assortiment bestaat uit eigen sterke importmerken en gerenommeerde A-merken, waarbij gemiddeld 60.000 banden voor de verschillende sectoren op voorraad zijn. Heuver kiest voor transparantie in zijn prijzen en voor sterke aanwezigheid via digitale middelen; vooral de moderne webshop wordt in sterk toenemende mate door klanten gebruikt.
Heuver Bandengroothandel startte in 1966 en is voor een groot deel van Europa exclusief importeur van alle banden van Aeolus Tyres. Via 16 eigen Profile Tyrecenter-vestigingen helpt Heuver zowel de zakelijke klant als de consument. Heuver heeft 230 mensen in dienst; waaronder teams in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.